Matcha kläderna med rätt mobilskal

Idag är mobilskalen så mycket mer än bara ett skydd för din telefon. Det är en del av din stil och en accessoar. Gillar du streetwear och street-kulturen ska du satsa på ett mobilskal som både förlänger livet på din mobil och som samtidigt blir en del av din personliga outfit.

Hitta ditt mobilskal

Ett mobilskal fyller två funktioner. Först och främst skyddar det din mobil. Om du håller på med parkour, streetdance eller någon annan aktivitet är det smart att ha ett skal som verkligen klarar din livsstil. Så att du alltid känner dig trygg med att röra dig, hoppa, dansa eller bara vara med dina vänner. Utan att behöva vara orolig för att din mobil eller mobilskärm ska gå sönder. Det är helt enkelt bara onödigt och pengarna i sjön.

För det andra är mobilen en accessoar. Den syns och berättar faktiskt lite om vem du är. Du har köpt en iPhone 14 Max och är ute efter ett iPhone 14 Max skal. Då vill du att skalet ska passa till resten av dina kläder. Så att du verkligen känner dig som dig själv. En bra e-shop att börja på är hos Nudient som både har dator- och mobilskal. Du kan även köpa en Magsafe Wallet hos dem, så att du enkelt har mobil och betalkort på samma ställe. Gå in på Nudient för att hitta ditt iPhone 14 Plus skal och skal till AirPods och datorn.

Mobilen som accessoarer

Mobilen hänger med överallt. Då vill du att den är snygg och passar din stil. Du vill få förmedla en street-kultur när du plockar fram din mobiltelefon på skolan, jobbet eller bland kompisarna. Berätta vem du är. Det är just det som gör mobilskalet och även mobilen till en accessoarer. Detsamma gäller datorn och din iPad. Det är också mycket roligare att ha färg på prylarna. Då blir det lättare att hitta just din mobil bland andras mobiler, förutom att det också är enklare att plocka upp mobilen från botten av väskan eller ryggsäcken om den har ett skal. Har du köpt en iPhone 14 Max vill du också ha ett skal för att skydda din mobil.

Street-kulturen

Street-kulturen handlar om statement, vänskap, gemenskap och aktivitet. Du lever i stan och älskar livet i stan, men har gjort det till något mer än att bara sitta still på ett kafé och dricka en latte. Du och dina vänner lever. På riktigt. Det gör street-kulturen så speciell. Väldigt mycket i stan handlar om shopping, gå på museum och på andra sätt vara konsument. Street-kulturen är aktivitet: graffiti, dans, träna genom att utöva parkour i en park, på en trottoar eller bokstavligen genom att hoppa mellan två hus. Det är på gatan som hiphopkulturen har utvecklats. Väldigt många av de kulturer och trender som finns idag kommer faktiskt från street-kulturen, även om många inte är medvetna om det. Street-kulturen är visuell och har så mycket liv och engagemang i sig att det smittar av sig på samhället, särskilt genom sportutövare, artister och konstnärer.